Returpolicy - Reborn Dukke

GARANTI - RETUR - TILBAKEBETALING - AVBESTILLING Produktene levert av https://reborndukke.com/ er nye, og deres feilfrihet er garantert. De er lik tradisjonelle butikkprodukter og kommer fra alle oppføringene og leverandørene som er oppført.

Hvis produktet er defekt eller ikke oppfyller kravene, har kjøperen 15 arbeidsdager på seg til å be om bytte eller tilbakebetaling etter å ha mottatt produktet. Hvis de femten (15) dagene normalt slutter på en lørdag, søndag eller helligdag, forlenges det til neste arbeidsdag.

Kunden må returnere de nye eller ubrukte produktene i sin helhet og i original emballasje, intakt, med eventuelle tilbehør, bruksanvisninger og dokumenter (i original cellofanemballasje og absolutt med tilhørende faktura). I en slik situasjon må kjøperen sende bevis på feilene til adressen contact@reborndukke.com (beskrivelse og bilder vedlagt).

Hvis Reborn Doll benytter seg av sin avbestillingsrett, er de forpliktet til å returnere de betalte summene til kunden uten kostnad, med unntak av returkostnader. Returen må betales senest 14 arbeidsdager fra datoen for mottak av den returnerte pakken(e).

DU MÅ BETALE FOR RETURFRAKTEN. Hvis det er en retur, garanterer vi at det vil bli gjort innen 14 dager eller mindre etter mottak av den returnerte pakken. Kontant betaling aksepteres ikke av noen grunn.

Vi anbefaler at du sender produktet tilbake til oss med sporingsnummer.

Vi har et stort utvalg av dukker for enhver smak. Enten du samler på dem, vil ha en venn for barnet ditt, eller trenger en unik gave, så har vi deg dekket. Hver dukke er spesiell, laget med masse kjærlighet og ferdighet.

Men RebornDukke er ikke bare en butikk; det er som en klubb. Kom og heng med oss mens vi nerder ut om disse fantastiske dukkene. Del historiene dine, bli kjent med andre, og dykk inn i verdenen av reborn-dukker.

Vi er her for å gjøre deg glad. Fra å velge ut en dukke til den dukker opp hos deg, vil vi at det skal være en lek. RebornDukke.com er stedet der dukkene er mesterverk, og å kjøpe en er som å bringe litt magi inn i livet ditt. Takk for at du valgte oss!